kx Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Witam Postanowilem jednak oddac to pod krytyke rendering - Final Render hard- 333mhz 328sdram gforce2 elsa gladiac mx Oto obraz
thud Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 drabinka dziwnie wyglada, bo prety sa tylko przylozone (tak przynajmniej wyglada) i cos fioletowego na dole wystaje ;p
kx Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Napisano 4 Czerwiec 2004 łeee, ja bym nie zobaczyl, nawet nie wiedzialem, otoz jest to nie otexturowana poduszka za ktora przepraszam :)
Marcin Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 ta drabinke to z jakiejs plazy chyba zarąbali :D no drabinka jakos nie pasuje no i te krzeslo troszke za malo detali ma...ogolnie moze byc....
adriansan Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 mi się bardzo podoba:) oczywiscie zawesze można lepiej ale ogólnie to realistyczny obrazek
Yamakasi Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 mnie sie to nie za bardzo podoba :( >> pracka wyglada jak by nie byla skonczona
Cug Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 robi wrażenie !! kalaustrofobji mozna się nabawić od samego patrzenia. tylko szczegóły musisz dopracować i bedzie super
darkelf Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 mozesz cos wiecej powiedziec nt. pracki? bo nie wiem co mialo wyjsc, a co wyszlo :)
kx Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Napisano 4 Czerwiec 2004 miala wyjsc ciasna cela przeszly pozytywy teraz beda sie czepiac :)
ftorek Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 mi to przypomina cele ale w klimacie \'roku 1984\' - cos bardziej jak pokoj do infoktrynacji - to okno - jak jakis televizor w ktorym leca tresci akurat wlasciwe drabinka do poprawy (moze nawet do radykalnej przerobki) brak detali troche razi krzeslo wchodzi w dolna prycza - czy mi sie tylko tak wydaje??
Gość rsx Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 może się nie znam ale dla mnie to tylko kilka boxów poskładanych w całość (?). gdzie są jakieś ślady spawań przy drabince i pryczy?
gollum Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 Hmm to jest skończone?? Jeśli tak, to dziwię Ci się, że to tu wrzuciłeś, połowa obiektów nie jest oteksturowana (np. listewki przy krześle) lub tekstura na pryczy któa imho jest rozciągnięta. Modeling też nie zachwyca, kilka boxów z chamferem, pare splajnów :\\ . Światło też takie sobie. Moja opinia, hmm wrzuć to do wipa i popracuj nad tym bo pomysł jest ok, ale wykonanie... jak widać.
kx Napisano 7 Czerwiec 2004 Autor Napisano 7 Czerwiec 2004 co do oswietlenia - mi osobiscie sie podoba
Marcin Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 No Kx wiadomo ze ci sie podoba skoro uznales ta prace za skaczona >to za malo....jak na dobra prace... >ogulnie razi prostota....moze i komus podoba sie GI ale nie mi....jest takie sztuczne .... >brakuje tego ciepła renderu >poprostu razi mnie brak zapału do tej pracy >faktycznie to modeling jest troszke simple...jak na ciebie.... >popracuj bo z tego moze wyjsc niezla scena.... >tylko popracuj a nie wrzuc do kosza
sith_LORD Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 jak na galerię to trochę mało.. to mogła by być test scenka
Wert Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Drabinka do piętrowego łóżka? Co to, jakiś luksusowy apartament jest? :) Żeby taka scena zaczęła wyglądać to musisz z dwa razy tyle nad tym popracować. I skupiłbym się nie na teksturach, a obiektach, bo tu bardzo skąpo jest. Spróbuj prześcieradła, może starą gazetę, kraty (tylko nie z pionowych prętów). Jak dasz w tym oknie jakieś ładnie wykute kraty, to zobaczysz jak ci pięknie wyjdzie cień na ścianie. Rusz tę prackę, bo warto.
Rekomendowane odpowiedzi