Napisano 4 Styczeń 201114 l Serwis FXGuide przeprowadził krótki wywiad z Jorge Sevom (znanym również jako Alex Roman). Wywiad dotyczy reklamy "Silestone". Reklama ta została nawet przez niektórych nazwana najbardziej realistyczną animacją, wiele osób nie mogło również uwierzyć w to, że jest to 3D. W wywiadzie dowiedzie się co jest tak naprawdę 3D, a co nie. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1558
Napisano 4 Styczeń 201114 l Nie czytałem jeszcze making of z tego ale nawet jak jest to połączenie z 2D/video to i tak miazga. Koleś wymiótł mnie już przy "The Third & The Seventh". Dobrze, że wtedy wpierw niechcący obejrzałem making of, gdybym zobaczył animacje pomyślałbym że to jakaś zabawa focusem :P
Napisano 6 Styczeń 201114 l Third & The Seventh masakra... Tez dawno widzialem. Ten filmik rowniez trzyma poziom. Kim ten koles jest i ile siedzi w branzy jestem ciekaw.
Napisano 13 Styczeń 201114 l Panowie, wszystkie obiekty znajdujące się w animacji to Full CG. Roman wypowiada się na forum Evermotion w wątku "The best of Evermotion" :)