Stachu Napisano 4 Styczeń 2011 Napisano 4 Styczeń 2011 Hej, kolejne autko na forum (hehe z max3d.pl sie robi smcars :P), ale nic nie poradzę że to moja pasja i jak widać nie tylko moja. :P Lambo Sesto Elemento. Modeluję bez blueprintów, tek więc proszę o wprawione oczy o wytykanie błędów związanych z proporcjami, póki nie zabrałem się za konwersję na high poly. Na razie tyle: Pozdro :)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 Hehe autko zakrecone jak "słoik na zimę" :) Czekam na wiecej - bryla ogolna wyglada spoko :) Koncz to juz ;P
Oleksiak Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 Hey, dlaczego dałeś tyle lopów na przednim zderzaku na dole skoro można to zrobić crease'em ? Pytam z ciekawości ;) Model wygląda ładnie.
Smoku Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 Oleksiak bo na moje oko to już po MS x1 jest. Stachu ładnie, ładnie :) Jaki kolorek planujesz?
Stachu Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Napisano 5 Styczeń 2011 taa spoko to jest ts x1 wiec wszystko mozna jeszcze ogarnąc :) z kolorem pokombinuje, w każdym razie wszystko tylko nie carbon. nie cierpie jak samochidy mają carbon, nie jest ładny:P spróbuje dać mu żółty albo takie śmieszny morski jaki jest na podglądzie:) pokombinuje
fletcher Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 Fajowe autko wybrałeś. Na razie nie mam się do czego przyczepić to powiem, że mi najbardziej pasowałby czarny mat z czerwonymi elementami. Taki wariant był pokazywany gdzieś tam na jakiś targach... ;)
mateogala Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 mi się jednak podobają oryginalne barwienie. Ciemny Szary Metalik bądź czarny z czerwonymi wstawkami, na Google głównie takie foty są i prezentuje się wyśmienicie :) co do modelu :D Jesteś śledzony :D
Smoku Napisano 6 Styczeń 2011 Napisano 6 Styczeń 2011 Następny na tempo robi :) Jest kozak! Ja bym się skłaniał ku żółtemu kolorowi, ale taki ciemniejszy nie oczojebny.
Berger Napisano 6 Styczeń 2011 Napisano 6 Styczeń 2011 Jest ok, ale gdzieniegdzie przetłoczenia kaszanią się - wlot nad tylnim błotnikiem i trójkątne wloty na klapie przy ich podstawie.
Rekomendowane odpowiedzi