Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej, kolejne autko na forum (hehe z max3d.pl sie robi smcars :P), ale nic nie poradzę że to moja pasja i jak widać nie tylko moja. :P

Lambo Sesto Elemento. Modeluję bez blueprintów, tek więc proszę o wprawione oczy o wytykanie błędów związanych z proporcjami, póki nie zabrałem się za konwersję na high poly.

Na razie tyle:

37fd72113750902.jpg 2743ec113750906.jpg bf60ad113750911.jpg f9a014113750915.jpg 9e54d6113750928.jpg

b6ebed113751513.jpg 7aabf2113751520.jpg

Pozdro :)

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hey, dlaczego dałeś tyle lopów na przednim zderzaku na dole skoro można to zrobić crease'em ? Pytam z ciekawości ;) Model wygląda ładnie.

Napisano

Oleksiak bo na moje oko to już po MS x1 jest. Stachu ładnie, ładnie :) Jaki kolorek planujesz?

Napisano
  • Autor

taa spoko to jest ts x1 wiec wszystko mozna jeszcze ogarnąc :)

z kolorem pokombinuje, w każdym razie wszystko tylko nie carbon. nie cierpie jak samochidy mają carbon, nie jest ładny:P spróbuje dać mu żółty albo takie śmieszny morski jaki jest na podglądzie:)

pokombinuje

Napisano

Fajowe autko wybrałeś. Na razie nie mam się do czego przyczepić to powiem, że mi najbardziej pasowałby czarny mat z czerwonymi elementami. Taki wariant był pokazywany gdzieś tam na jakiś targach... ;)

Napisano

mi się jednak podobają oryginalne barwienie. Ciemny Szary Metalik bądź czarny z czerwonymi wstawkami, na Google głównie takie foty są i prezentuje się wyśmienicie :)

co do modelu :D Jesteś śledzony :D

Napisano

Następny na tempo robi :) Jest kozak! Ja bym się skłaniał ku żółtemu kolorowi, ale taki ciemniejszy nie oczojebny.

Napisano

Jest ok, ale gdzieniegdzie przetłoczenia kaszanią się - wlot nad tylnim błotnikiem i trójkątne wloty na klapie przy ich podstawie.