Jump to content

Featured Replies

Posted

Uff...model ktory mecze juz chyba 2 miesiac i nic...jest jak jest..brakuje poprostu czasu...przydaloby sie

1 motywacja 2 garsc dobrych rad i uwag...takze zapraszam do komentowania..

• Replies 16
  • Views 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1.Życze powodzenia

2.rece i stopy za male

:)

• Author

Jest zmiana kolorku tla...a to ze przyczepiliscie sie do du...pupy swiadczy o tym ze jestescie typowymi facetami..tylko czemu do meskiej?:p

• Author

Zaczalem troche glowke do ciala...w sumie bedzie druga ktora robilem wiec wyglada jak wyglada....

• Author

Czekam na komentarze...ale tylko przychylne:)

[Wyedytowany dnia 13-6-2004 > Pindarr]

wiem co to znaczy brak czasu duze chceci i efekty mizerne :) sam probuje swoich sil z czlowiekiem :) sitaka twrzy jest pokrzywiona ucho centralnie proste :) to tyle na poczatek.

witam!! model w sumie ok ale jak na 2 miesiace to troche malo ale ja bym tez robil z misiac takiego czlowieka moze krocej

troche policzki na twarzy dziwne i ucho (laczenie z twarza i ogolnie) ladne stopy i rece .....

zycze milej pracy i czekam na update

Brak zaznaczonej klatki piersiowej (a raczej tych...no...mięśni;-), żeber, miednicy, mięśni brzucha. Tyłek jakiś taki nie ten... Brak mięśni \"motylkowych\" i łopatek. Ładne stópki ma:-D

Twarz spoko, tylko broda jakaś taka wydatna, ale w granicach rozsądku. No i to UCHO...

No i jakiś taki mało gładki jest.

Ogólnie jednak fajny:-)

Aaaa wedlug mnie to glowa mu sie troche zmiardzyla i to ma byc facet a nie ....... a nie cos tam no nie ???

Pozatym porownaj jego dlonie do uda i klatki i zobacz jakie sie proporcje porobily hmm cos sie nie przykladasz ...... masz jakis model na ktorym sie wzorujesz ??