Napisano 4 Czerwiec 200420 l Uff...model ktory mecze juz chyba 2 miesiac i nic...jest jak jest..brakuje poprostu czasu...przydaloby sie 1 motywacja 2 garsc dobrych rad i uwag...takze zapraszam do komentowania..
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Autor Jest zmiana kolorku tla...a to ze przyczepiliscie sie do du...pupy swiadczy o tym ze jestescie typowymi facetami..tylko czemu do meskiej?:p
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Autor Zaczalem troche glowke do ciala...w sumie bedzie druga ktora robilem wiec wyglada jak wyglada....
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Autor Czekam na komentarze...ale tylko przychylne:) [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > Pindarr]
Napisano 13 Czerwiec 200420 l wiem co to znaczy brak czasu duze chceci i efekty mizerne :) sam probuje swoich sil z czlowiekiem :) sitaka twrzy jest pokrzywiona ucho centralnie proste :) to tyle na poczatek.
Napisano 13 Czerwiec 200420 l witam!! model w sumie ok ale jak na 2 miesiace to troche malo ale ja bym tez robil z misiac takiego czlowieka moze krocej troche policzki na twarzy dziwne i ucho (laczenie z twarza i ogolnie) ladne stopy i rece ..... zycze milej pracy i czekam na update
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Brak zaznaczonej klatki piersiowej (a raczej tych...no...mięśni;-), żeber, miednicy, mięśni brzucha. Tyłek jakiś taki nie ten... Brak mięśni \"motylkowych\" i łopatek. Ładne stópki ma:-D Twarz spoko, tylko broda jakaś taka wydatna, ale w granicach rozsądku. No i to UCHO... No i jakiś taki mało gładki jest. Ogólnie jednak fajny:-)
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Aaaa wedlug mnie to glowa mu sie troche zmiardzyla i to ma byc facet a nie ....... a nie cos tam no nie ??? Pozatym porownaj jego dlonie do uda i klatki i zobacz jakie sie proporcje porobily hmm cos sie nie przykladasz ...... masz jakis model na ktorym sie wzorujesz ??