Posted June 5, 200421 yr Witam i przedstawiam nową prace .:Granica:. Dołączam również linka z szkicem Potwora, był by wcześniej ale mi PC-et wysiadł. http://republika.pl/namaxa38/pot.html
June 5, 200421 yr ja bym siatke obejzal iopowiedz czego uzywales do zrobienia tego.... dlamnie sie podoba
June 5, 200421 yr malo lodowato to wyglada, moglo by byc bardziej klimatyczne, niebieska mgla albo cos ale od strony technicznej fajne :)
June 5, 200421 yr Author Do wymodelowania ścian użyłem splines, przy oświetleniu wykorzystałem 273 światłą przy czym z cieniem 65 (shadow mapped) i 2 (ray t.). Z światłami mijałem największy problem, chciałem uzyskać jak najlepsze cieni przy szybkim czasie renderingu, dlatego swiateł jest tak wiele.
June 5, 200421 yr Ladne - ciekawy plastycznie efekt! ale skoro juz centralny kadr to format moglys zrobic kwadratowy -> pokazac wiecej gory, a odjąc po bokach. pozdro
June 5, 200421 yr Fajne. Podobają mi się twoje prace. Czekam na następne, mam nadzieję jeszcze leprze.
June 7, 200421 yr Bardzo fajne, chociaż lód jest zbyt matowy. Ogólne wrażenie - bardzo dobre. Czekam na kolejne pracki.