ROPA Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 bylem w kinie i nie moglem sie powstrzymac... :) pozdrawiam (.. w HD) http://www.youtube.com/watch?v=S8tOYcBXhJU DD RULEZ !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROPA Napisano 16 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2011 sorki ale chyba sie z dzialem pomylilem ,.... przepraszam panie adminie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Nie przepraszaj, tylko się popraw:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROPA Napisano 16 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2011 ale mam wywalic i zrobic w animacji ? :) czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Najlepiej poproś moda o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROPA Napisano 16 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2011 ok.. panie moderatorze , prosze o przeniesienie dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koton Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 hehe, , miałem nadzieję że on złapie to frisbee w pysk i będzie służył :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Kurde szkoda ,że nie widziałem jedynki a 2-ka całkiem spoko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROPA Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2011 czytalem ze to chyba nie jest 2 bo pisza ze dopiero ma byc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi