Gość flowflowie Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 Mam kosteczke taką jak tu: chce je zrobić czerwone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość flowflowie Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 ale jak wrzuce kolor na obiekt to cały bedzie taki, czy jestem w błędzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 nacisnij- "m" i zapoznaj się z tym okienkiem, potem wejdz do pomocy i przejdz tutoriale do maxa i bedizesz wiedział to i więcej. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 tylko w opcjach tego okienka spod "m" przełącz sobie na standardowy edytor, nie slate :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cide Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 tylko w opcjach tego okienka spod "m" przełącz sobie na standardowy edytor, nie slate :) Niech się zapozna z jednym i drugim... Slate nie gryzie, a dla niektórych jest znacznie wygodniejszy, np. dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 teraz dla mnie też, ale nie wyobrażam sobie żebym go rozumiał gdy zaczynałem się uczyć maxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość flowflowie Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 czym jest "slate"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 czym jest "slate"? Tak nazywa się edytor mat. w 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Nie ma takiej możliwości zebyś nauczył sie obsługiwac program pytając po kolei o każdą rzecz. Nikomu nie starczy cierpliwości na to żeby ci odpowiadać w nieskonczoność. A pytasz o tak podstawowe rzeczy że starczy ci pytań na lata. Musisz znaleźć jakieś bardziej odpowiednie źródło wiedzy na początek. Poleciłbym Ci którąś z książek o podstawach. Pewnie są tez jakies tutoriale na ten temat. Wg mnie inaczej nigdzie nie zajedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi