Napisano 19 Styczeń 201114 l ale jak wrzuce kolor na obiekt to cały bedzie taki, czy jestem w błędzie?
Napisano 19 Styczeń 201114 l nacisnij- "m" i zapoznaj się z tym okienkiem, potem wejdz do pomocy i przejdz tutoriale do maxa i bedizesz wiedział to i więcej. Pozdro.
Napisano 20 Styczeń 201114 l tylko w opcjach tego okienka spod "m" przełącz sobie na standardowy edytor, nie slate :)
Napisano 20 Styczeń 201114 l tylko w opcjach tego okienka spod "m" przełącz sobie na standardowy edytor, nie slate :) Niech się zapozna z jednym i drugim... Slate nie gryzie, a dla niektórych jest znacznie wygodniejszy, np. dla mnie.
Napisano 20 Styczeń 201114 l teraz dla mnie też, ale nie wyobrażam sobie żebym go rozumiał gdy zaczynałem się uczyć maxa :)
Napisano 22 Styczeń 201114 l Nie ma takiej możliwości zebyś nauczył sie obsługiwac program pytając po kolei o każdą rzecz. Nikomu nie starczy cierpliwości na to żeby ci odpowiadać w nieskonczoność. A pytasz o tak podstawowe rzeczy że starczy ci pytań na lata. Musisz znaleźć jakieś bardziej odpowiednie źródło wiedzy na początek. Poleciłbym Ci którąś z książek o podstawach. Pewnie są tez jakies tutoriale na ten temat. Wg mnie inaczej nigdzie nie zajedziesz