avik Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 Witam! Jako początkujący gitarzysta i początkujący grafik postanowiłem wyczarować sobie taką oto gitarkę, którą to mam w posiadaniu. Sama gitarka prezentuje się następująco A tu moje pierwsze zmagania Na razie samo "pudło". Za gryf wezmę się później. Liczę na opinię i pomoc :] Postaram się jak najszybciej wrzucić nowego upka.
lukasz1330 Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 Body za cienkie, no i raz ladnie gładko, a raz kanciasto
avik Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Napisano 24 Styczeń 2011 Mały upek. Dodałem "tasiemkę" przy przetwornikach, siodełka, powiększyłem pudło. Jakieś pomysły jak zrobić gryf?
blinq Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 Dobrze idzie. Tylko pudło chyba cały czas za cienkie. Mostek masz jeszcze kanciasty i chyba za duże masz śrubki od regulacji menzury. Ale tak to spoko. Pokaż siatki ;)
avik Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Napisano 24 Styczeń 2011 No to upek ;] Mam nadzieję, że tak duże pudło wystarczy (zdaje mi się, że powinno), wygładziłem mostek i zmniejszyłem śrubki do regulacji menzury. Dodaje jeszcze siatki.
Rekomendowane odpowiedzi