blood_brother Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Te prace są dla mnie wyjątkowe, nie wiem dlaczego, chyba dlatego, że nie widziałem lepszych narazie. Zresztą, co ja będe mówił, sami oceńcie. Powiem jeszcze tylko, że prace te są wykonane głównie w Zbrush\'u. Obrazek nr 1 Obrazek nr 2 Obrazek nr 3 Obrazek nr 4 Obrazek nr 5 Obrazek nr 6 Pozdro
rowr Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 ale one pikne ciekawe w jakim programie robione?
houk Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Zatem zerknijcie tutaj: http://www.designpicture.com/
Allucard Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 powiem tylko jedno O niech mnie coś trafi. Ja chce taki poziom osiągnąć [chyba jako dzadek] Prace są odlllloooootttooowwweeee Edytowałem w 1 celu znalazłem Program a dokładnie filmik pozkazujacy mozliwości ZBrusha 2.0 na którym tworzone były te przewspaniałe Rysunki z galeri CG. filmik ukazuje tworzenie ryby głebinowej i trwa 15 minut polecam http://pixologic.com/zbrush/media_links/angler_movie_show.html
Bacry Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 A ja się może powiem inaczej. Nie całkiem się mi to podoba:D Nie przepadam za tamimi klimatami. Troszkę to wszystko brudne i niechlujne:( Widziałem już lepsze rzeczy zrobione w zbrushu. Ostatecznie mogę jeszcze zaakceptować robota i tego pana bez zębów. Odnoszę wrażenie, że mamu tu zwyczajy przerost formy nad treścią. Ot żeby pokazać możliwości zbrusha.
blood_brother Napisano 19 Czerwiec 2004 Autor Napisano 19 Czerwiec 2004 Bacry: Nie kazdy musi lubic takie klimaty:). Ja takie poprostu kocham, a nawet wiecej:). Pozdro
kolegaalek Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 nom, mnie się 4 najbardziej podoba ( chociaż twarz troche przygłupiasta)> Genialne(trochę chore) klimaty! [Wyedytowany dnia 25-6-2004 > SansSerif]
lumaq Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 No nie ma co. Pracki naprawde super. Chyba 5 najlepszy. Troszke tylko takie przygnebiajace :P
Rekomendowane odpowiedzi