Napisano 7 Czerwiec 200420 l No wlasnie moze pokazecie ustawienia swojego Facea w maxie ja bym proponowal screeny w niskiej rozdzielczosci.....zamieszcze swoj niedlugo....ci co uzywają standardowego niech poprostu napiszą
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Ctrl + X czyli Expert Mode, a gdy potrzebuje Command Panel to sobie go wlaczam poprzez ustawione klawisze (Ctrl + Q ) pozdr
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Autor Ja mam czerwono żółty interface lepsze pole manewru i latwiej w toolsy trafic sa wyraźniejsze....expert mode ofszem uzywam ale sporadycznie jak cos modeluje albo animuje przy blueprintach....
Napisano 7 Czerwiec 200420 l a moj interface wyglada napewno oryginalnie, w rodzialce 800x600@60Hz hehe (monit wiecej nie wycisnie)
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Leru lol, mam identyczny theme heheh. taki mac g5 to moje marzenie (odlegle niestety) wiec poki co musze sie zadowalac macowym wygladem... moze wrzuce jakiegos screengraba pozniej, pzdr
Napisano 7 Czerwiec 200420 l 1280x1024 jak widac i prawie wszystko podpiete pod prawy przycisk. Na uwage zasluguje \"wodotrysk\" imitujacy MAC (jak sie nie ma co sie lubi to sie udaje ze sie ma :P) Skasowalo mi sie posta :P dirty -> hehe no kurde bo to najlepszy theme macowy na swiecie i co tam ze pare mega zre z pamieci na wejsciu :D. Liczy sie wyglad. Ale tak naprawde jest genialny i polecam serdecznie kazdemu :) [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > Leru]
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Mialem kiedys taki, rzeczywiscie swietny i przyjemny, chociaz Makoof nienawidze;) Postawilem jednak na szybkosc systemu, wiec powylaczalem nawet ten \"sliczny\" wyglad i efekty winXP. Moj sys wyglada jak win95;)
Napisano 7 Czerwiec 200420 l ja mam calkiem przyjemnego thema, i lyka zaledwie 500 pare kilo pamieci :) a swego czasu mialem XP jak DruG, ale 500 kilo mnie nie zbawi.
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Kiedyś pewien gościu o mało mnie nie pobił bo twierdził że te wodotryski są wbudowane w winde i dlatego są szybsze od standardowych okien, a standardowe okna są wolniejsze gdyż jest to nakładka na wodotryski :D:D
Napisano 7 Czerwiec 200420 l P. (Pierdziele) pewien czas temu przekonał mnie do expert mode i z reguły mój intarface wygląda jak na górnej części obrazka (tyle że aby się przyjemnie pracowało trzeba podorabiać mnogość skrótów), ale pewne rzeczy wykonuje się tam niewygodnie i wtedy wygląda jak na dolnej części obrazka. Jest jeszcze trzecia wersja do animowania... Wtedy dochodzi listwa czasu i track bar aby było widać wszystko zgrabnie na krzywych. To tyle... Pozdrawiam,