Napisano 1 Luty 201114 l Czesc, mala proba odtworzenia malucha :) moze nie jest perfect ale moze sie podobac ;) To byly czasy. 3d Max, Vray, Photoshop Edytowane 1 Luty 201114 l przez Przemek W
Napisano 1 Luty 201114 l heh fajny pomysł. Render też niezły. Tylko słabiutki materiał opon. I okolice przednich świateł są chyba skopane. Ale ogólnie spoko. btw - pisze się "próba" ;)
Napisano 1 Luty 201114 l Autor masz racje oponki troche za jasno wyszly, a swiatla maja tam jakis plastik dokola, tak przynajmniej na zdjeciach wyglądało:) Edytowane 1 Luty 201114 l przez Przemek W
Napisano 1 Luty 201114 l Autor sorki za polszczyszne ale z kraju wyjechalem bardzo dawno temu jako mlody szczeniak :)
Napisano 1 Luty 201114 l ogólnie wizja fajna , ale model ma kupę niezgodności, ale skoro to malec wiec się nie przejmuj ;)
Napisano 1 Luty 201114 l No jak w tamtych czasach policja jeździła na GoodYear'ah Eagle F1 to chyba było znacznie znacznie lepiej;) i ta rejestracja wspolczesna, jakoś nie trzyma sie to ekhem kupy. ;)
Napisano 2 Luty 201114 l No jak w tamtych czasach policja jeździła na GoodYear'ah Eagle F1 to chyba było znacznie znacznie lepiej;) i ta rejestracja wspolczesna, jakoś nie trzyma sie to ekhem kupy. ;) Właśnie, "Stomile" jakieś powinny być, no i Milicja, przede wszystkim;)
Napisano 2 Luty 201114 l No jak w tamtych czasach policja jeździła na GoodYear'ah Eagle F1 to chyba było znacznie znacznie lepiej;) i ta rejestracja wspolczesna, jakoś nie trzyma sie to ekhem kupy. ;) W tamtych czasach policja była za granicą :)
Napisano 2 Luty 201114 l Autor Ok dla tych wszystkich kturym nie pasuje Policja:) Jak widac "Policja" jezdzila maluchami.
Napisano 2 Luty 201114 l Właśnie dlatego ja o tym nie wspomniałem;) gdzieś juz widziałem poprostu grupe szybkiego reagowania;D Skutecznosc 100% wystarczyło ze przyjechali na miejsce i bandyci leżą na ziemi obezwładnieni smiechem.