Przemek W Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 (edytowane) Czesc, mala proba odtworzenia malucha :) moze nie jest perfect ale moze sie podobac ;) To byly czasy. 3d Max, Vray, Photoshop Edytowane 1 Luty 2011 przez Przemek W
blinq Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 heh fajny pomysł. Render też niezły. Tylko słabiutki materiał opon. I okolice przednich świateł są chyba skopane. Ale ogólnie spoko. btw - pisze się "próba" ;)
Przemek W Napisano 1 Luty 2011 Autor Napisano 1 Luty 2011 (edytowane) masz racje oponki troche za jasno wyszly, a swiatla maja tam jakis plastik dokola, tak przynajmniej na zdjeciach wyglądało:) Edytowane 1 Luty 2011 przez Przemek W
Przemek W Napisano 1 Luty 2011 Autor Napisano 1 Luty 2011 sorki za polszczyszne ale z kraju wyjechalem bardzo dawno temu jako mlody szczeniak :)
misiekINblue Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 ogólnie wizja fajna , ale model ma kupę niezgodności, ale skoro to malec wiec się nie przejmuj ;)
GrześDuro Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 No jak w tamtych czasach policja jeździła na GoodYear'ah Eagle F1 to chyba było znacznie znacznie lepiej;) i ta rejestracja wspolczesna, jakoś nie trzyma sie to ekhem kupy. ;)
Przemek W Napisano 1 Luty 2011 Autor Napisano 1 Luty 2011 GrześDuro no dobra niech to bedzie wspolczesna modifikacja :)
Faun Napisano 2 Luty 2011 Napisano 2 Luty 2011 No jak w tamtych czasach policja jeździła na GoodYear'ah Eagle F1 to chyba było znacznie znacznie lepiej;) i ta rejestracja wspolczesna, jakoś nie trzyma sie to ekhem kupy. ;) Właśnie, "Stomile" jakieś powinny być, no i Milicja, przede wszystkim;)
pabulo Napisano 2 Luty 2011 Napisano 2 Luty 2011 No jak w tamtych czasach policja jeździła na GoodYear'ah Eagle F1 to chyba było znacznie znacznie lepiej;) i ta rejestracja wspolczesna, jakoś nie trzyma sie to ekhem kupy. ;) W tamtych czasach policja była za granicą :)
Przemek W Napisano 2 Luty 2011 Autor Napisano 2 Luty 2011 Ok dla tych wszystkich kturym nie pasuje Policja:) Jak widac "Policja" jezdzila maluchami.
GrześDuro Napisano 2 Luty 2011 Napisano 2 Luty 2011 Właśnie dlatego ja o tym nie wspomniałem;) gdzieś juz widziałem poprostu grupe szybkiego reagowania;D Skutecznosc 100% wystarczyło ze przyjechali na miejsce i bandyci leżą na ziemi obezwładnieni smiechem.
Rekomendowane odpowiedzi