Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czesc, mala proba odtworzenia malucha :) moze nie jest perfect ale moze sie podobac ;)

To byly czasy.

3d Max, Vray, Photoshop

image20.jpg

Edytowane przez Przemek W
  • Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

heh fajny pomysł. Render też niezły. Tylko słabiutki materiał opon. I okolice przednich świateł są chyba skopane. Ale ogólnie spoko.

btw - pisze się "próba" ;)

Napisano (edytowane)

masz racje oponki troche za jasno wyszly, a swiatla maja tam jakis plastik dokola, tak przynajmniej na zdjeciach wyglądało:)

Edytowane przez Przemek W
Napisano

No jak w tamtych czasach policja jeździła na GoodYear'ah Eagle F1 to chyba było znacznie znacznie lepiej;) i ta rejestracja wspolczesna, jakoś nie trzyma sie to ekhem kupy.

;)

Napisano
No jak w tamtych czasach policja jeździła na GoodYear'ah Eagle F1 to chyba było znacznie znacznie lepiej;) i ta rejestracja wspolczesna, jakoś nie trzyma sie to ekhem kupy.

;)

Właśnie, "Stomile" jakieś powinny być, no i Milicja, przede wszystkim;)

Napisano

;)

W tamtych czasach policja była za granicą :)

Napisano

Właśnie dlatego ja o tym nie wspomniałem;) gdzieś juz widziałem poprostu grupe szybkiego reagowania;D Skutecznosc 100% wystarczyło ze przyjechali na miejsce i bandyci leżą na ziemi obezwładnieni smiechem.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności