adek Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 Romain Jouandeau, francuski artysta zamieścił w internecie trailer swojego filmu tworzonego na zaliczenie w szkole Supinfocom Arles. Film powstał z wykorzystaniem 3ds max oraz After Effects. Warto zajrzeć również na bloga tego autora - znajdziecie tam sporo ciekawych prac oraz materiałów związanych z tym filmem. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1606
Touch Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 Najpierw ciekawe, później dziwne:) Główna postać strasznie kojarzy mi się z Gorillaz:)) Pozdr
comander_barnik Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 Lekki zrzyn z Tekkon Kinkreet z 2006, zarówno stylistyką jak i tematyką :)
masz)rum Napisano 6 Luty 2011 Napisano 6 Luty 2011 Miałem takie same skojażenie jak comander_barnik, mimo to bardzo przyjemna stylistyka i kolory miodne. Bardzo Pro, tymbardziej jak na jednoosobową produkcje
kotisded Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 Widać w tym zajawienie- fajne to jest. Mam nadzieję, że gościowi starczy sił żeby wszystko tak ładnie wykończyć. Jak doczytałem, że facet robi to sam to mi kopara opadła, z tego co widzę to ładnych parę minut się zapowiada.
Rekomendowane odpowiedzi