adek Napisano 6 Luty 2011 Napisano 6 Luty 2011 "Hambuster" to kolejny film pochodzący z francuskiej szkoły Supinfocom. Animacja ta jest projektem na zakończenie studiów wykonanym przez pięciu studentów tej szkoły. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1608
Gość Gosc Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 graficzka deluxe, ale pomysl, hem ?! wtf? chyba jednak ... brak pomyslu :P
beny Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 Akurat oglądając mam Big Maca w ręku :)))) dobry zbieg okoliczności. Ładna robota - a jak na projekt do szkoły to w ogóle szczęka opada!
kotisded Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 Mi się pomysł podoba, ale tendencje są takie same cały czas z tego studia, zauważyliście? Te same ruchy kamery, podobne animacje, scenariusz, pościg w mieście za wiewiórką z orzeszkiem, nawet graficznie to wygląda tak samo. Oczywiście grafika i motyw studentów miażdży, ale już to wszystko ginie w natłoku lekkiej nudy.
goat91 Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 ja sie zgadzam z tjviking... brak pomysłu na film moim zdaniem
Arkhaor Napisano 8 Luty 2011 Napisano 8 Luty 2011 Przesłanie jako takie jest. Hamburgery mogą być niebezpieczne dla zdrowia :P. Technicznie bardzo fajnie zrobione, brakuje mi tylko muzyki, a sam film wygląda jakby był ucięty w połowie :o.
KoMic Napisano 9 Luty 2011 Napisano 9 Luty 2011 nie, zdecydowanie nie pasuje mi, od poczatku do konca. alabama
Rekomendowane odpowiedzi