Napisano 6 Luty 201114 l "Hambuster" to kolejny film pochodzący z francuskiej szkoły Supinfocom. Animacja ta jest projektem na zakończenie studiów wykonanym przez pięciu studentów tej szkoły. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1608
Napisano 7 Luty 201114 l Akurat oglądając mam Big Maca w ręku :)))) dobry zbieg okoliczności. Ładna robota - a jak na projekt do szkoły to w ogóle szczęka opada!
Napisano 7 Luty 201114 l Mi się pomysł podoba, ale tendencje są takie same cały czas z tego studia, zauważyliście? Te same ruchy kamery, podobne animacje, scenariusz, pościg w mieście za wiewiórką z orzeszkiem, nawet graficznie to wygląda tak samo. Oczywiście grafika i motyw studentów miażdży, ale już to wszystko ginie w natłoku lekkiej nudy.
Napisano 8 Luty 201114 l Przesłanie jako takie jest. Hamburgery mogą być niebezpieczne dla zdrowia :P. Technicznie bardzo fajnie zrobione, brakuje mi tylko muzyki, a sam film wygląda jakby był ucięty w połowie :o.