Mortom Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 Tak jak w tytule. Dodam, że wykonanie jest naprawdę na wysokim poziomie. Projekt postaci batmana jest genialny, oczywiście moim skromnym zadaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 Animacja ekstra. Dawno mi się tak trailer nie podobał jak ten tu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon_176 Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 fakt jest dobra ale mnie szczere bardziej urzekła poprzednia animacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 Animacja i render, postacie pierwsza klasa, jeśli chodzi o resztę to do bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość i-riss Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 (edytowane) 55 sekunda filmiku, do którego załączam link,może być komentarzem ;) Edytowane 16 Luty 2011 przez i-riss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weapon Of Choice Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 Te trailery niesamowicie potrafią zaciekawić człowieka. Ciągle kminie, co będzie dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 hahaha jaki batman :] a ten roboluthor mega smiesznie wyglada, mega korpus i rece oraz mala gloweczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 Jakoś ten klimat mnie kompletnie nie przekonuje. Ten zły wygląda jak buzz astral z toy story. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Cinematic siedzi idealnie w klimacie gry, swoją drogą polecam DC Universe, baardzo mocno daje radę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 No strona techniczna - najwyższa półka. Trochę się boję że zniszczą klimat tym cybernetycznym przepychem, ale się zobaczy. Luthor wygląda według mnie fajnie, trochę jak postacie z Warhammer 40 k :) I batman mi się bardzo spodobał :D Osobiście jestem zaintrygowany... P.S. Kurcze a kto to jest ten niebieski chudzielec który zniszczył robota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 To pewnie jeden z nowych superbohaterów. W końcu Luthor dał mu exoboty jak mówił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi