Napisano 11 Luty 201114 l Tak jak w tytule. Dodam, że wykonanie jest naprawdę na wysokim poziomie. Projekt postaci batmana jest genialny, oczywiście moim skromnym zadaniem.
Napisano 14 Luty 201114 l Animacja i render, postacie pierwsza klasa, jeśli chodzi o resztę to do bani.
Napisano 14 Luty 201114 l 55 sekunda filmiku, do którego załączam link,może być komentarzem ;) Edytowane 16 Luty 201114 l przez i-riss
Napisano 14 Luty 201114 l Te trailery niesamowicie potrafią zaciekawić człowieka. Ciągle kminie, co będzie dalej ;)
Napisano 14 Luty 201114 l hahaha jaki batman :] a ten roboluthor mega smiesznie wyglada, mega korpus i rece oraz mala gloweczka :)
Napisano 14 Luty 201114 l Jakoś ten klimat mnie kompletnie nie przekonuje. Ten zły wygląda jak buzz astral z toy story.
Napisano 15 Luty 201114 l Cinematic siedzi idealnie w klimacie gry, swoją drogą polecam DC Universe, baardzo mocno daje radę ;)
Napisano 15 Luty 201114 l No strona techniczna - najwyższa półka. Trochę się boję że zniszczą klimat tym cybernetycznym przepychem, ale się zobaczy. Luthor wygląda według mnie fajnie, trochę jak postacie z Warhammer 40 k :) I batman mi się bardzo spodobał :D Osobiście jestem zaintrygowany... P.S. Kurcze a kto to jest ten niebieski chudzielec który zniszczył robota?
Napisano 15 Luty 201114 l To pewnie jeden z nowych superbohaterów. W końcu Luthor dał mu exoboty jak mówił ;)