Napisano 14 Luty 201114 l Nadszedł czas na pokazanie coś nie coś. :) Zatem pierwsza praca w teczce... Edytowane 14 Luty 201114 l przez alfi1986
Napisano 14 Luty 201114 l Autor tą pracą chciałem się przedstawić. miałem wrzucić animkę od razu ale niestety wyskoczył nowy projekt i trzeba go zrobić więc animacja w okolicach weekendu.
Napisano 14 Luty 201114 l Autor witam :) nie zamierzam robić 2D bo nie umiem rysować i nie jestem artystą. Kształcę się w riggingu i animacji, takie pracę będę tutaj rozwijał :) Edytowane 14 Luty 201114 l przez alfi1986
Napisano 15 Luty 201114 l Jak animka to do animek jest dział Animacje. Zgodnie z opisem: Jest to miejsce, gdzie możecie zamieszczać zarówno ukończone animacje jak i prace w toku (WIP). Wrzucasz pracę 2D do działu 3D. Chyba, że to concept-art. Przenoszę do działu Animacje.
Napisano 15 Luty 201114 l Autor i zrobi się problem bo zamierzam tu wrzucać zarówno prace 2D, skulpty rigging animacje. I teraz temat znowu nie pasuje do działu.
Napisano 15 Luty 201114 l Nie możesz zrobić kilku teczek? Musisz mieć taki jeden wielki kocioł? ;) Piszesz, żę nie zamierzasz wrzucać prac 2D, a za chwilę, że zamierzasz. Proponuje założyć sobie teczkę o 3D i teczkę o 2D, a jak zrobisz animację, to odpalisz jej osobny temat. Co Ty na to? Bo zamiast o pracach zaczęliśmy pisać o sprawach technicznych.