max_1989 Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Witam, Poszukuje fajnej taniej kamery, tak aby zamknąć się w 1300 zł, istotne właściwości dla mnie to: - możliwość dokupienia zapasowych baterii - stosunkowo długo trzymająca bateria - jako nośnik danych karty pamięci Sprzęt będzie używany dosyć dużo w terenie, wyjazdy itd., a w takich warunkach czasem ciężko podładować i trzeba mieć energetyczny zapas :). Będę wdzięczny za sugestie co do modeli. Pozdrawiam, Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 to ja polecam GoPro HD Hero. gopro.com nie jest to do końca standardowa kamera, ale na prawdę daje rade. wystarczy zobaczyć nakręcone nią filmy. edit: w Polsce do kupienia zestaw Motorsport za jakieś 1100zł. Zestawy różnią się mocowaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 chudy - ciekawa opcja z tym gopro, ale jej zastosowanie jest w pełni ekstremalne, a tutaj będzie raczej spokojnie :). Przeglądając, przeglądając natknołem sie na tą kamere: http://www.hiper-okazja.pl/sprzet-rtv/video/kamery/sony-hdr-cx105b-czarna.html Bardzo fajny obraz z niej wychodzi z tego co widze po youtube'owych filmikach. iii na chwile obecną skłaniam się ku niej, co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Myślę że chcę zobaczyć jak działa ta stabilizacja sony. Nie wierzę że da się tym fajnie Fotografować z ręki. Parametry wyglądają ok. Ciekawe jak chodzą szkła zeissa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 20 Luty 2011 Autor Share Napisano 20 Luty 2011 Mineło już kilka chwil, obejrzałem sporo tych kamer i ta wydaje się być rozsądna cena/jakość. W marcu będzie zakup, wrzuce film jak już do niego dojdzie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 15 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2011 Kamera już zakupiona od jakiegoś czasu, padło na Canon legria hf-20. Dostałem używke za 2 tys., póki co jestem bardzo zodowolony, za jakiś czas wrzuce kilka obiecanych testów. Pozdrawiam, Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi