Napisano 19 Luty 201114 l Witam, Poszukuje fajnej taniej kamery, tak aby zamknąć się w 1300 zł, istotne właściwości dla mnie to: - możliwość dokupienia zapasowych baterii - stosunkowo długo trzymająca bateria - jako nośnik danych karty pamięci Sprzęt będzie używany dosyć dużo w terenie, wyjazdy itd., a w takich warunkach czasem ciężko podładować i trzeba mieć energetyczny zapas :). Będę wdzięczny za sugestie co do modeli. Pozdrawiam, Artur
Napisano 19 Luty 201114 l to ja polecam GoPro HD Hero. gopro.com nie jest to do końca standardowa kamera, ale na prawdę daje rade. wystarczy zobaczyć nakręcone nią filmy. edit: w Polsce do kupienia zestaw Motorsport za jakieś 1100zł. Zestawy różnią się mocowaniami.
Napisano 19 Luty 201114 l Autor chudy - ciekawa opcja z tym gopro, ale jej zastosowanie jest w pełni ekstremalne, a tutaj będzie raczej spokojnie :). Przeglądając, przeglądając natknołem sie na tą kamere: http://www.hiper-okazja.pl/sprzet-rtv/video/kamery/sony-hdr-cx105b-czarna.html Bardzo fajny obraz z niej wychodzi z tego co widze po youtube'owych filmikach. iii na chwile obecną skłaniam się ku niej, co o tym myślicie?
Napisano 19 Luty 201114 l Myślę że chcę zobaczyć jak działa ta stabilizacja sony. Nie wierzę że da się tym fajnie Fotografować z ręki. Parametry wyglądają ok. Ciekawe jak chodzą szkła zeissa:D
Napisano 20 Luty 201114 l Autor Mineło już kilka chwil, obejrzałem sporo tych kamer i ta wydaje się być rozsądna cena/jakość. W marcu będzie zakup, wrzuce film jak już do niego dojdzie. Pozdrawiam.
Napisano 15 Kwiecień 201113 l Autor Kamera już zakupiona od jakiegoś czasu, padło na Canon legria hf-20. Dostałem używke za 2 tys., póki co jestem bardzo zodowolony, za jakiś czas wrzuce kilka obiecanych testów. Pozdrawiam, Artur