natas Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Miałem zamiar przymierzyć się do zbrusha więc korzystając z rad zrobiłem baze + export do obj ale zacząłem kombinować ze zmianom pozy w zbrushu .Czy muszę robić retopolog-ię czy jest coś by móc mniej poly wyexportować do maxa ?Tutoriale do zbrusza są pod 2.0 ja się bawię z 3.1 a plugin DECIMATION MASTER jest do najnowszej wersji ...ech niecierpliwy coś jestem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Spróbuj reconstruct subdiv w menu geometry. Ale to taki strzał bo napisałeś niejasno i nie bardzo czaję w czym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 co do tutoriali to jest ich full na necie pod wersje ktora masz i nowsze. Z tego jak sie domyslam to nie musisz robic retopology po zmianie pozy bo topologia siatki zmienia sie razem ze zmiana pozy, chyba ze zrobiles drastyczne zmiany w modelu to wtedy moze byc potrzebna, Wszystko zalezy od tego co zrobiles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 Dobra jestem po seansie tutoriali Klicka ...wcześniej nieco na pałę chciałem ,na skróty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi