Kulki Napisano 20 Luty 2011 Napisano 20 Luty 2011 Hej mam pytanie do klientów mBanku.. Dziś w nocy mBank nie działał bo przeprowadzali tam jakieś prace modernizacyjne i teraz nie mogę się zalogować (wyskakuje komunikat błąd systemu) Czy ktoś z was też ma takie problemy?
Kulki Napisano 20 Luty 2011 Autor Napisano 20 Luty 2011 Dlatego nie mogłem się dodzwonić na info linie;) Czyli znowu coś spier.. jak kilka tygodni temu. Jak ktoś ma dziś jakiś ważny przelew wykonać to może się wkurzyć:/
Kulki Napisano 20 Luty 2011 Autor Napisano 20 Luty 2011 Szwankuje, szwankuje ja mam tylko nadzieję, że jak się dostanę już na moje konto to będzie tam tyle samo kasy;)
pecet Napisano 21 Luty 2011 Napisano 21 Luty 2011 Dotknęła was "wielka awaria mbanku" jakoś chyba na początku roku? Do mnie przyszedł wtedy przelew noname ;)
MariushO Napisano 21 Luty 2011 Napisano 21 Luty 2011 hehehe pecet to wiecej takich awarii mBanku, swoja droga naprawde ostatnio schodza na psy, jak sie nie poprawi to straca klientow, nawet te gadajace psy z reklam im nie pomoga ale to przeciez ich sprawa
polka dot Napisano 21 Luty 2011 Napisano 21 Luty 2011 nawet? pierwsze co pomyślałem po tej reklamie to żeby się wypisać:)
SHOX Napisano 17 Marzec 2011 Napisano 17 Marzec 2011 Kulki, ja nigdy problemu z kontem w mBanku nie miałem.
Kulki Napisano 17 Marzec 2011 Autor Napisano 17 Marzec 2011 Cześć Mariusz myślałem, że już nie żyjesz;)
Rekomendowane odpowiedzi