Nikes Napisano 22 Luty 2011 Napisano 22 Luty 2011 http://www.tophosts.com/top25-page1.html?utm_source=WebDesignerDepot&utm_medium=banner&utm_campaign=WebDesignerDepotBanner chodzi o ta zakładeczkę w prawym górnym rogu.
Manver Napisano 22 Luty 2011 Napisano 22 Luty 2011 Jeżeli korzystasz z jakiegoś cmsa, to sprawdź czy nie ma do niego jakiegoś moda. Wiem na pewno, że do joomla! był taki, przynajmniej przy wdrążeniu z virtuemartem go używałem.
Nikes Napisano 22 Luty 2011 Autor Napisano 22 Luty 2011 no wlasnie w tym rzecz , że w pracy nie korzystamy z żadnych joomli i tym podobnych. Siedzimy na modx'e. Myslalem ze moze ktoś zna struktore calego kodu, zeby to zrobić nawet i omijając flasha.
olaf Napisano 22 Luty 2011 Napisano 22 Luty 2011 (edytowane) to zwykły layer (div na gorze) pewnie na 100% z trescia do prawej góry. w nim osadzony flash z reakcja na rollover, ktora mozesz tez zrobic w js edit: zapomnialem dodac - przezroczystosc to lepiej we flashu i transparentnego swf'a inaczej męczarnia. Edytowane 22 Luty 2011 przez olaf
torm Napisano 22 Luty 2011 Napisano 22 Luty 2011 widziałem to już na tylu stronach... że na 95% znajdziesz gotowca :)
Rekomendowane odpowiedzi