Milena Mlynarska Napisano 18 Marzec 2014 Autor Napisano 18 Marzec 2014 Dzięki Olaf :) Paweł Grabowski - coś w tym jest hahah. Do ludzi brakuje mi czasem cierpliwości ;) Ale to trafne spostrzeżenia, będę zwracać na to uwagę przy kolejnych pracach. I temat dłoni przycisnę. Ewichan - i tu jest pies pogrzebany, bo to 100% koza. Może przesadziłam z porożem, ale jako że to święta koza a nie taka zwykła, to zaszalałam. Na Wikipedii też ma rogi, żeby nie było -> Heidrun ;)
ewichan Napisano 19 Marzec 2014 Napisano 19 Marzec 2014 No chyba że to taka super-koza, to zmienia postać rzeczy ;)
CzAk1 Napisano 21 Marzec 2014 Napisano 21 Marzec 2014 Ja zgodzę się z ICEm. To ogniste ptaszysko bardzo na propsie ;)
Milena Mlynarska Napisano 25 Marzec 2014 Autor Napisano 25 Marzec 2014 Kolejne ilustracje do Earthcore i kolejne postaci przybliżające nieco Earthcorowe universum: Jiggy Spacedust - postać opisana w briefie jako specyficzne indywiduum - "David Bowie w wersji fantasy". Melanż dziwaka, clowna i szkockiego wojownika z lutnią na plecach i śmiercionośnym łukiem w ręku. Potrafi oczarować głosem, ale biada temu, kto stanie mu na drodze. Podobno nikt nie wie, skąd się wziął, ale jego kuriozalny wpływ jest mocno odczuwalny na całej planecie. Slave Master - przysadzisty typ z armią niewolników. And last but not least - Steel Scavenger - czarnoskóry wojownik w zbroi skleconej z pozostałości naszej cywilizacji.
mysz Napisano 27 Marzec 2014 Napisano 27 Marzec 2014 fajne, ostatni supcio może mała rada na 2 pierwszych z tych ostatnich obrazków masz mocne źródła światła, ale tam gdzie uderza najmocniej jest blado/biało może taki bym zamysł ale ja bym zdecydowanie poszedł tutaj w stronę ciepłych, nasyconych barw. w 3 obrazku światło jest bardziej rozproszone, ale fajnie by było dodać jakiś drobny mocniejszy akcent, parę blików na krawędziach, trochę ostrzejszej czerwieni na znaku. sam dizajn typka jest tutaj bardzo dobry, fajnie by zatem było gdyby się trochę bardziej odcinał od tła. pzdr
Rekomendowane odpowiedzi