prrrszalony Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 (edytowane) HDSZ! Czas rozruszać stare kości i znów się podigitalizować paintingowo. Planuje zrobić amorka w podróży, szukającego ofiar. Mrrrroczny temat, szykujcie tarcze! Edytowane 1 Marzec 2011 przez prrrszalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 (edytowane) życie ci powodzenia Edytowane 26 Luty 2011 przez tweety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 27 Luty 2011 Autor Share Napisano 27 Luty 2011 ;) Szkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Fajnie się zapowiada. Powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 Dzięki. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ciężko nadrobić zaległości, ale robię co mogę. Mam duże problemy z kolorami, dynamiką i kompozycją. Na papierze to się broniło, ale tutaj siadło jak zwykle. Zostały mi jakieś skrzydełka do zrobienia, górna kopułka i trochę detalu, żeby znów nie skończyć z jakimś czystym jajem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Bardzo fajne poza tym radial blurrem, który psuje efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 1 Marzec 2011 Autor Share Napisano 1 Marzec 2011 blur to wpadł na sam koniec, nie wiem czemu :D Up na górze, już nie miałem czasu an ten dym i skrzydełka, a szkoda xD (chyba i tak po terminie jest). część gruntu, to podmalowana fota ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Szkoda Panie ;)0, ale może następnym razem. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi