Salameander Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Witam jestem nowy na forum więc mam nadzieje ze w dobre miejsce umieściłem temat. Długo się zbierałem do zarejestrowania się no ale się przełamałem i postanowiłem to wykorzystać, a więc mam do was kilka pytań i próśb. Aktualnie bawię się w Zbrushu w wersji 4.0 i mam pytanie czy opcja perspective powinna być włączona podczas modelowanie i jakie ma znaczenie. Osobiście o wiele łatwiej mi się rzeźbi po wyłączeniu tej opcji a rozbieżności w wyglądzie bryły po włączeniu są spore. Przepraszam jeśli moje pytanie jest głupie ale moja wiedza i umiejętności są małe. Ostatnio porwałem się na próbę wymodelowania twarzy kobiety i nie jestem zadowolony z efektów, czy moglibyście mi podać czym powinien się cechować model kobiety bo nie potrafię uchwycić kobiecości na moich pracach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucek Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Weź udział w speedsculptingu to chłopaki na pewno ci doradzą odpowiednio. Co do perspective to oczywiście że ma być włączona:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts