Napisano 12 Czerwiec 200420 l heyka witam wszystkich moglibyscie mi podac stronke skad moglbym sciagnac 3dsmax\'a na windows\'a 98 ??? (chodzi mi o trial version) Albo najlepiej gdybyscie podali linka do samego pliku bylo by super bo mam małe klopoty z otwieraniem stronek ledwie co sie zarejestrowałem na tym forum z góry dziekuje ;)
Napisano 12 Czerwiec 200420 l dr Ug: to ja tu ludziom stawiam cie za wzor elegancji i dobrego smaku w wypowiedzi a ty z takim linkiem wyjezdzasz :)
Napisano 12 Czerwiec 200420 l Emocje, adrenalina, testosteron... szybko sie poprawilem, ale na drugi raz postaram sie doczytac przynajmniej do drugiej linijki ;)
Napisano 12 Czerwiec 200420 l MAX 6 z tego co wiem, nie uruchomi się pod Win\'98.. a wcześniejszych wersji trial do ściągnięcia chyba nie ma.. jeśli w tej wypowiedzi nic nie namieszałem, to pozostaje Ci poszukać wersji wcześniejszych na CD dołączonych do archiwalnych numerów np. ComputerArts czy PCWorld (chyba w takich był trial).
Napisano 12 Czerwiec 200420 l trial maxa 5 byl dolaczony do gazety \"Film 3d\" do kupienia w empiku:)