Napisano 9 Marzec 201114 l witam przeglądam forum jakiś czas i w końcu postanowiłam założyć teczkę. Na początek zeskanowane szkice dwie pracki w ps Komentarze i krytyka mile widziane :)
Napisano 9 Marzec 201114 l Witamy na forum! Mnie się widzi. Ja tak nie umiem =]. Po szkicach i digitalach wnioskuję że z tradycyjnymi zmagasz się dłużej niż z DP. Jak długo rysujesz? Pędzlem też coś chlapiesz?
Napisano 9 Marzec 201114 l Autor emmilius - z farbami to jest problem, malowałam tylko na zajęciach w plastyku i tylko kiedy musiałam ;) i to właśnie widać. Trzeba nadrobić - postaram się wrzucić martwe. Pozdrawiam
Napisano 9 Marzec 201114 l Szkice są miodzio, zbudowane jak należy. ;) Witam i życzę owocnie spędzonego czasu na forum. ;)
Napisano 10 Marzec 201114 l Bardzo dobra maniera w rysunku, dobre uproszczenie z fajnymi zabiegami stylistycznymi. No i jak dla mnie samo to, ze nie uzywasz szrafu jest wielkim plusem. W cyfrowych pracach warto by gdzie niegdzie odpuscic troche kontrasty, np na nogach bardziej ujednolicic walor, by wzrok lagodnie splywal od twarzy do stop. Ciao.
Napisano 10 Marzec 201113 l Autor FlorianP, ICE - panowie, dzięki za komentarze ;) Ice postaram się nad tym popracować Dzisiejszy szkic
Napisano 27 Marzec 201113 l Autor dawno mnie tu nie było, wrzucam dwie niedokończone pracki nad którymi posiedzę i szkice z refek
Napisano 27 Marzec 201113 l zazdroszcze kreski :) pracki digitalowe z głowy? panienka ma trochę za grube i za małe nogi, albo te spodnie ją pogrubiają :P
Napisano 27 Marzec 201113 l jw. kreska full profeszynal. Zwłaszcza pierwsze szkice.. perfekto rączki rysujesz.
Napisano 28 Marzec 201113 l Autor TheBill - digitale z głowy, a co do panienki to pracka idzie całkiem do przeróbki jak teraz na nią patrzę, nie tylko ze względu na nogi ;P wildheadache - thx :) Nata - nie wiem, zawsze się coś skrobało, kopiowało (Malczewskiego :)) co się dało, potem jakieś zajęcia i liceum plastyczne. Muszę się w końcu zabrac za malarstwo bo cienko u mnie z jakąkolwiek plamą, nie wspomnę o kolorze :)
Napisano 28 Marzec 201113 l Czyli studiujesz już czy dopiero będziesz się wybierał? (W tym roku?) To maluj i wrzucaj, jestem ciekawa jak to u Ciebie wygląda :)