redrumm Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 witam przeglądam forum jakiś czas i w końcu postanowiłam założyć teczkę. Na początek zeskanowane szkice dwie pracki w ps Komentarze i krytyka mile widziane :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmilius Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Witamy na forum! Mnie się widzi. Ja tak nie umiem =]. Po szkicach i digitalach wnioskuję że z tradycyjnymi zmagasz się dłużej niż z DP. Jak długo rysujesz? Pędzlem też coś chlapiesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redrumm Posted March 9, 2011 Author Share Posted March 9, 2011 emmilius - z farbami to jest problem, malowałam tylko na zajęciach w plastyku i tylko kiedy musiałam ;) i to właśnie widać. Trzeba nadrobić - postaram się wrzucić martwe. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Szkice są miodzio, zbudowane jak należy. ;) Witam i życzę owocnie spędzonego czasu na forum. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Bardzo dobra maniera w rysunku, dobre uproszczenie z fajnymi zabiegami stylistycznymi. No i jak dla mnie samo to, ze nie uzywasz szrafu jest wielkim plusem. W cyfrowych pracach warto by gdzie niegdzie odpuscic troche kontrasty, np na nogach bardziej ujednolicic walor, by wzrok lagodnie splywal od twarzy do stop. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redrumm Posted March 10, 2011 Author Share Posted March 10, 2011 FlorianP, ICE - panowie, dzięki za komentarze ;) Ice postaram się nad tym popracować Dzisiejszy szkic Link to comment Share on other sites More sharing options...
redrumm Posted March 27, 2011 Author Share Posted March 27, 2011 dawno mnie tu nie było, wrzucam dwie niedokończone pracki nad którymi posiedzę i szkice z refek Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBill Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 zazdroszcze kreski :) pracki digitalowe z głowy? panienka ma trochę za grube i za małe nogi, albo te spodnie ją pogrubiają :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nata Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Ja też zazdroszczę, kreske masz idealną :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildheadache Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 jw. kreska full profeszynal. Zwłaszcza pierwsze szkice.. perfekto rączki rysujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nata Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 A jak długo rysujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redrumm Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 TheBill - digitale z głowy, a co do panienki to pracka idzie całkiem do przeróbki jak teraz na nią patrzę, nie tylko ze względu na nogi ;P wildheadache - thx :) Nata - nie wiem, zawsze się coś skrobało, kopiowało (Malczewskiego :)) co się dało, potem jakieś zajęcia i liceum plastyczne. Muszę się w końcu zabrac za malarstwo bo cienko u mnie z jakąkolwiek plamą, nie wspomnę o kolorze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nata Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Czyli studiujesz już czy dopiero będziesz się wybierał? (W tym roku?) To maluj i wrzucaj, jestem ciekawa jak to u Ciebie wygląda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts