Posted March 9, 201114 yr witam przeglądam forum jakiś czas i w końcu postanowiłam założyć teczkę. Na początek zeskanowane szkice dwie pracki w ps Komentarze i krytyka mile widziane :)
March 9, 201114 yr Witamy na forum! Mnie się widzi. Ja tak nie umiem =]. Po szkicach i digitalach wnioskuję że z tradycyjnymi zmagasz się dłużej niż z DP. Jak długo rysujesz? Pędzlem też coś chlapiesz?
March 9, 201114 yr Author emmilius - z farbami to jest problem, malowałam tylko na zajęciach w plastyku i tylko kiedy musiałam ;) i to właśnie widać. Trzeba nadrobić - postaram się wrzucić martwe. Pozdrawiam
March 9, 201114 yr Szkice są miodzio, zbudowane jak należy. ;) Witam i życzę owocnie spędzonego czasu na forum. ;)
March 10, 201114 yr Bardzo dobra maniera w rysunku, dobre uproszczenie z fajnymi zabiegami stylistycznymi. No i jak dla mnie samo to, ze nie uzywasz szrafu jest wielkim plusem. W cyfrowych pracach warto by gdzie niegdzie odpuscic troche kontrasty, np na nogach bardziej ujednolicic walor, by wzrok lagodnie splywal od twarzy do stop. Ciao.
March 10, 201114 yr Author FlorianP, ICE - panowie, dzięki za komentarze ;) Ice postaram się nad tym popracować Dzisiejszy szkic
March 27, 201114 yr Author dawno mnie tu nie było, wrzucam dwie niedokończone pracki nad którymi posiedzę i szkice z refek
March 27, 201114 yr zazdroszcze kreski :) pracki digitalowe z głowy? panienka ma trochę za grube i za małe nogi, albo te spodnie ją pogrubiają :P
March 27, 201114 yr jw. kreska full profeszynal. Zwłaszcza pierwsze szkice.. perfekto rączki rysujesz.
March 28, 201114 yr Author TheBill - digitale z głowy, a co do panienki to pracka idzie całkiem do przeróbki jak teraz na nią patrzę, nie tylko ze względu na nogi ;P wildheadache - thx :) Nata - nie wiem, zawsze się coś skrobało, kopiowało (Malczewskiego :)) co się dało, potem jakieś zajęcia i liceum plastyczne. Muszę się w końcu zabrac za malarstwo bo cienko u mnie z jakąkolwiek plamą, nie wspomnę o kolorze :)
March 28, 201114 yr Czyli studiujesz już czy dopiero będziesz się wybierał? (W tym roku?) To maluj i wrzucaj, jestem ciekawa jak to u Ciebie wygląda :)