redrumm Napisano 9 Marzec 2011 Napisano 9 Marzec 2011 witam przeglądam forum jakiś czas i w końcu postanowiłam założyć teczkę. Na początek zeskanowane szkice dwie pracki w ps Komentarze i krytyka mile widziane :)
emmilius Napisano 9 Marzec 2011 Napisano 9 Marzec 2011 Witamy na forum! Mnie się widzi. Ja tak nie umiem =]. Po szkicach i digitalach wnioskuję że z tradycyjnymi zmagasz się dłużej niż z DP. Jak długo rysujesz? Pędzlem też coś chlapiesz?
redrumm Napisano 9 Marzec 2011 Autor Napisano 9 Marzec 2011 emmilius - z farbami to jest problem, malowałam tylko na zajęciach w plastyku i tylko kiedy musiałam ;) i to właśnie widać. Trzeba nadrobić - postaram się wrzucić martwe. Pozdrawiam
Paweł Kaczmarczyk Napisano 9 Marzec 2011 Napisano 9 Marzec 2011 Szkice są miodzio, zbudowane jak należy. ;) Witam i życzę owocnie spędzonego czasu na forum. ;)
ICE Napisano 10 Marzec 2011 Napisano 10 Marzec 2011 Bardzo dobra maniera w rysunku, dobre uproszczenie z fajnymi zabiegami stylistycznymi. No i jak dla mnie samo to, ze nie uzywasz szrafu jest wielkim plusem. W cyfrowych pracach warto by gdzie niegdzie odpuscic troche kontrasty, np na nogach bardziej ujednolicic walor, by wzrok lagodnie splywal od twarzy do stop. Ciao.
redrumm Napisano 10 Marzec 2011 Autor Napisano 10 Marzec 2011 FlorianP, ICE - panowie, dzięki za komentarze ;) Ice postaram się nad tym popracować Dzisiejszy szkic
redrumm Napisano 27 Marzec 2011 Autor Napisano 27 Marzec 2011 dawno mnie tu nie było, wrzucam dwie niedokończone pracki nad którymi posiedzę i szkice z refek
TheBill Napisano 27 Marzec 2011 Napisano 27 Marzec 2011 zazdroszcze kreski :) pracki digitalowe z głowy? panienka ma trochę za grube i za małe nogi, albo te spodnie ją pogrubiają :P
wildheadache Napisano 27 Marzec 2011 Napisano 27 Marzec 2011 jw. kreska full profeszynal. Zwłaszcza pierwsze szkice.. perfekto rączki rysujesz.
redrumm Napisano 28 Marzec 2011 Autor Napisano 28 Marzec 2011 TheBill - digitale z głowy, a co do panienki to pracka idzie całkiem do przeróbki jak teraz na nią patrzę, nie tylko ze względu na nogi ;P wildheadache - thx :) Nata - nie wiem, zawsze się coś skrobało, kopiowało (Malczewskiego :)) co się dało, potem jakieś zajęcia i liceum plastyczne. Muszę się w końcu zabrac za malarstwo bo cienko u mnie z jakąkolwiek plamą, nie wspomnę o kolorze :)
Nata Napisano 28 Marzec 2011 Napisano 28 Marzec 2011 Czyli studiujesz już czy dopiero będziesz się wybierał? (W tym roku?) To maluj i wrzucaj, jestem ciekawa jak to u Ciebie wygląda :)
Rekomendowane odpowiedzi