thecrev Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 Yo All od paru dni dłubie takie autko mam trochę mało czasu (Szkoła) ale jakoś idzie, walczę z krzywizną ale chyba przegrywam, jest to mój drugi pojazd (pierwszym był dodge challanger ale mi nie wyszedł zabardzo) można powiedzieć że jestem początkujący w robieniu pojazdów oto pare screenów siatka: no i smoth Co mógłbym jeszcze poprawić co robię żle? może coś z siatką?
Pawlito Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 Joł! Mógłbyś na początek poprawić sobie tego przedniego blueprinta bo zasłania połowę modelu i wygląda jakbyś go nie zrobił do końca. A po drugie to nie modeluj wnętrza reflektorów dopóki nie zbudujesz kompletnej bazy modelu. Popraw te braki to pogadamy co jeszcze.
GrandPa Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 Veyron... ja bym sie bal zaczynac od takiej maszyny. Mam nadzieje ze dasz rade!
marcinW Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 hej. kibicujemy. jednak uwaga taka, że ciężko Ci będzie zrobić go prosto jeśli będziesz na początku już tak gęsto kładł siatkę. jest ok ale będzie Ci trudniej trzymać proste linie. Myślę, że spokojnie mógłbyś próbować zrobić go z... połową? z tych linii. pzdr
pirx Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 Źle. Sporo błędów/niezgodności konstrukcyjnych. Przeczytaj mój wątek o tym wozie. Są tam wszystkie szczegóły które na razie potrzebujesz. Powodzenia ;)
Smoku Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 Najpierw zrób sobie bazę taki ogół. Bez wycinania szyb lamp itd. jak będzie git to w zagęszczone siatce możesz kroić. Teraz jest krzywo i są błędy konstrukcyjne które trudno poprawić
Rekomendowane odpowiedzi