Dominick Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Witam wrzucam efekty kilkugodzinnej zabawy z 3ds max 2009 oraz photoshopem (ok5h) Puszka Coca-Coli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simple_man Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Takie to wszystko raczej mało realne i bez wyrazu. Dużo pracy przed tobą i chyba za wcześnie na publikowanie tego w dziale prac zakończonych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominick Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 witam, dawno mnie nie było ale ostatnio usiadłem jeszcze do tej coli i wyskrobałem coś w ramach typowej komerchy. oto efekty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaf Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 wizualnie mnie to nie przekonuje. Poza tym chyba powinno być "difference" ale moge sie mylić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirach Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Bardzo płasko te puszki wyglądają, brakuje ladnych odbic. Lod jest zbyt regularny i wyglada jak szklana kostka. Olaf ma racje co do napisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominick Posted March 31, 2011 Author Share Posted March 31, 2011 macie racje.. przecież different to przymiotnik... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominick Posted April 5, 2011 Author Share Posted April 5, 2011 trochę więcej ps'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts