atheg Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 (edited) No i koniec końców coś tam wysmażyłem po raz pierwszy od dawna. Jak poszło sami ocenicie. Ja się jaram samym faktem, że znowu coś narysowałem :) Jeśli chodzi o fluff do rysunku to od razu jak przeczytałem o mechanoidzie do zniszczenia ludzkosci to pomyslalem sobie o owadach latem i juz tak dalej poszlo jakos... link do duzej wersji: http://i291.photobucket.com/albums/ll311/atheg/mechacostam2.jpg miniaturka: Pozdrowionka Edited March 31, 2011 by atheg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiezy Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 No fajnie,coś się dzieje, nie za ciasno mu tylko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atheg Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 Na razie tak bez pomysłu zacząłem i wszystko raczej niechlujne... kadrowanie też. Mam nadzieję, że forma mi wzrośnie w najbliższym czasie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedyk Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 no i co dalej? ja czekam z niecierpliwością =] półki co tak jakoś bardzo statycznie jest, taki ekspres do kawy wyszedł, a nie zabójcza maszyneria;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
atheg Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 Ja coś ostatnio nie mam szczęścia do konkursów, co nie zacznę to nie skończę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atheg Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 Jak zwykle na koniec cos tam probuje czlowiek powalczyc... ale chociaz dla wlasnej frajdy niech bedzie. PZL "GIEZ" Bezzałogowy Mechanoid Bojowy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-pigeon Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Ten móhowaty o wiele lepiej wykonany, dizajn też bardziej mi się podoba :) oczyść go lekko i będzie mega concept :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Uwaga !! Uwaga !! Przypominam, iż dziś kończymy :), macie czas na ukończenie prac do jutra, do godz. 10.00. Później podpinamy sondę. Powodzenia. //Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atheg Posted March 31, 2011 Author Share Posted March 31, 2011 W pierwszym poscie wszystko up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiezy Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 mega, w stylu Gorky17 *_* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts