Napisano 14 Marzec 201113 l No i koniec końców coś tam wysmażyłem po raz pierwszy od dawna. Jak poszło sami ocenicie. Ja się jaram samym faktem, że znowu coś narysowałem :) Jeśli chodzi o fluff do rysunku to od razu jak przeczytałem o mechanoidzie do zniszczenia ludzkosci to pomyslalem sobie o owadach latem i juz tak dalej poszlo jakos... link do duzej wersji: http://i291.photobucket.com/albums/ll311/atheg/mechacostam2.jpg miniaturka: Pozdrowionka Edytowane 31 Marzec 201113 l przez atheg
Napisano 15 Marzec 201113 l Autor Na razie tak bez pomysłu zacząłem i wszystko raczej niechlujne... kadrowanie też. Mam nadzieję, że forma mi wzrośnie w najbliższym czasie :)
Napisano 20 Marzec 201113 l no i co dalej? ja czekam z niecierpliwością =] półki co tak jakoś bardzo statycznie jest, taki ekspres do kawy wyszedł, a nie zabójcza maszyneria;]
Napisano 28 Marzec 201113 l Autor Ja coś ostatnio nie mam szczęścia do konkursów, co nie zacznę to nie skończę...
Napisano 30 Marzec 201113 l Autor Jak zwykle na koniec cos tam probuje czlowiek powalczyc... ale chociaz dla wlasnej frajdy niech bedzie. PZL "GIEZ" Bezzałogowy Mechanoid Bojowy :)
Napisano 30 Marzec 201113 l Ten móhowaty o wiele lepiej wykonany, dizajn też bardziej mi się podoba :) oczyść go lekko i będzie mega concept :]
Napisano 31 Marzec 201113 l Uwaga !! Uwaga !! Przypominam, iż dziś kończymy :), macie czas na ukończenie prac do jutra, do godz. 10.00. Później podpinamy sondę. Powodzenia. //Pozdr.