Napisano 22 Marzec 201113 l czesc :) Wiem ze od wczoraj mamy wiosne ale chciałem wam pokazać moją zimę :P http://www.vimeo.com/21269806 pozdr.
Napisano 23 Marzec 201113 l lubie takie zabawy monażowo-abstrakcyjne. wiec napisze ze spoko. Jak zawsze muza buduje polowe klimatu (50%) przez co odbior jest o wiele sympatyczniejszy. p.s. Ola pewnie zadowolona. pzdr
Napisano 31 Maj 201113 l ladne, choc niektore sceny (zwlaszcza na poczatku) sa dosc dlugie - moze toza pozna godzina ? :)
Napisano 1 Czerwiec 201113 l Zbyt monotonne kolory jak dla mnie. Brakuje jakiegoś dobrego akcentu. Muzyka działa u mnie na minus, gdyż już słyszałem ją milion razy. Nie jest źle, ale widzę potencjał na coś dużo lepszego :)
Napisano 3 Czerwiec 201113 l W miniaturce najlepsza scena :) moje wrażenia podobne do Synusia i dodam ze sypie sie tracking praktycznie na kazdym ujeciu.
Napisano 13 Czerwiec 201113 l Autor Synuś - może i masz racje, coś w tym jest o czym piszesz ale chciałem też żeby to było takie spokojne, ciche, wybielone :) ReflectVision - te sypanie się trackingu jest powodem dość słabej jakości nagrania video, dlatego może się dodatkowo wydawać, że tracking się sypie :) Chociaż nie mogę sie też nie zgodzić, że się sypie w jakimś tam stopniu :D każda uwaga i komentarz jest dla mnie ważne więc dzięki za tych kilka słów :)