Uriel Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) Koniec a jeśli chodzi o fluff :), to źli najeźdźcy z planety X. Maszyna ma na samym dole układ anty grawitacyjny. Broń plazmowa+ holograficzna twarz która pokazuję obłąkany stan robota :). miniaturka Edytowane 26 Marzec 2011 przez Uriel
Swiezy Napisano 24 Marzec 2011 Napisano 24 Marzec 2011 No fajnie że się przyłączyłeś ;) kurcze ja takich szybkich szkicy nie robię ;p
Uriel Napisano 24 Marzec 2011 Autor Napisano 24 Marzec 2011 pomyślałem że nic mi się niestanie jak pomaluje trochę dla fanu. Progresik lineart.
Uriel Napisano 26 Marzec 2011 Autor Napisano 26 Marzec 2011 To ja kończę bez tez tła i bez powiększonego detalu wszystko jest i tak czytelne jak ktoś chcę może sobie powiększyć :)
Paweł Kaczmarczyk Napisano 26 Marzec 2011 Napisano 26 Marzec 2011 "Hello partner" ;) Była inspiracja w new vegas w tej twarzyczce? :D Kolorki jak zwykle przybrudzone czernią, a linie grube (np łączenia) przez co psują wrażenie, ale ogólnie na duży plus. Fajnie, że udało się skończyć.
Bedyk Napisano 26 Marzec 2011 Napisano 26 Marzec 2011 niekulawy zozp...alator;] jak dla mnie bardzo przyzwoita pracka ale półki jest jeszcze czas popracowałbym nad osłoną na głowę bo na razie jest taki plastikowy kubeczek=] może bardziej owalny kształt i może bardziej podkręciłbyś szklistość żeby było widać, że to inna materia niż reszta no i więcej juchy na szponach i karoserii nadałoby mu bardziej złowieszczy charakter
Swiezy Napisano 26 Marzec 2011 Napisano 26 Marzec 2011 No ta praca wyróżnia się mocno, widać w niej duży postęp ;))
Uriel Napisano 28 Marzec 2011 Autor Napisano 28 Marzec 2011 Florian P- inspiracja tak trochę bardzo spodobały mi się te robociki :), ale główny pomysł zrodził się dopiero po obejrzeniu filmu Moon. Bedyk- odnośnie poprawiania zobaczymy jak czas pokaże miło że się podoba :) dzięki chłopaki
miriam Napisano 31 Marzec 2011 Napisano 31 Marzec 2011 Uwaga !! Uwaga !! Przypominam, iż dziś kończymy :), macie czas na ukończenie prac do jutra, do godz. 10.00. Później podpinamy sondę. Powodzenia. //Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi