Uriel Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 (edited) Koniec a jeśli chodzi o fluff :), to źli najeźdźcy z planety X. Maszyna ma na samym dole układ anty grawitacyjny. Broń plazmowa+ holograficzna twarz która pokazuję obłąkany stan robota :). miniaturka Edited March 26, 2011 by Uriel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uriel Posted March 23, 2011 Author Share Posted March 23, 2011 szkic...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiezy Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 No fajnie że się przyłączyłeś ;) kurcze ja takich szybkich szkicy nie robię ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uriel Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 pomyślałem że nic mi się niestanie jak pomaluje trochę dla fanu. Progresik lineart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uriel Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 To ja kończę bez tez tła i bez powiększonego detalu wszystko jest i tak czytelne jak ktoś chcę może sobie powiększyć :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 "Hello partner" ;) Była inspiracja w new vegas w tej twarzyczce? :D Kolorki jak zwykle przybrudzone czernią, a linie grube (np łączenia) przez co psują wrażenie, ale ogólnie na duży plus. Fajnie, że udało się skończyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedyk Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 niekulawy zozp...alator;] jak dla mnie bardzo przyzwoita pracka ale półki jest jeszcze czas popracowałbym nad osłoną na głowę bo na razie jest taki plastikowy kubeczek=] może bardziej owalny kształt i może bardziej podkręciłbyś szklistość żeby było widać, że to inna materia niż reszta no i więcej juchy na szponach i karoserii nadałoby mu bardziej złowieszczy charakter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiezy Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 No ta praca wyróżnia się mocno, widać w niej duży postęp ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uriel Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 Florian P- inspiracja tak trochę bardzo spodobały mi się te robociki :), ale główny pomysł zrodził się dopiero po obejrzeniu filmu Moon. Bedyk- odnośnie poprawiania zobaczymy jak czas pokaże miło że się podoba :) dzięki chłopaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Uwaga !! Uwaga !! Przypominam, iż dziś kończymy :), macie czas na ukończenie prac do jutra, do godz. 10.00. Później podpinamy sondę. Powodzenia. //Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts