Napisano 23 Marzec 201113 l Koniec a jeśli chodzi o fluff :), to źli najeźdźcy z planety X. Maszyna ma na samym dole układ anty grawitacyjny. Broń plazmowa+ holograficzna twarz która pokazuję obłąkany stan robota :). miniaturka Edytowane 26 Marzec 201113 l przez Uriel
Napisano 24 Marzec 201113 l No fajnie że się przyłączyłeś ;) kurcze ja takich szybkich szkicy nie robię ;p
Napisano 24 Marzec 201113 l Autor pomyślałem że nic mi się niestanie jak pomaluje trochę dla fanu. Progresik lineart.
Napisano 26 Marzec 201113 l Autor To ja kończę bez tez tła i bez powiększonego detalu wszystko jest i tak czytelne jak ktoś chcę może sobie powiększyć :)
Napisano 26 Marzec 201113 l "Hello partner" ;) Była inspiracja w new vegas w tej twarzyczce? :D Kolorki jak zwykle przybrudzone czernią, a linie grube (np łączenia) przez co psują wrażenie, ale ogólnie na duży plus. Fajnie, że udało się skończyć.
Napisano 26 Marzec 201113 l niekulawy zozp...alator;] jak dla mnie bardzo przyzwoita pracka ale półki jest jeszcze czas popracowałbym nad osłoną na głowę bo na razie jest taki plastikowy kubeczek=] może bardziej owalny kształt i może bardziej podkręciłbyś szklistość żeby było widać, że to inna materia niż reszta no i więcej juchy na szponach i karoserii nadałoby mu bardziej złowieszczy charakter
Napisano 28 Marzec 201113 l Autor Florian P- inspiracja tak trochę bardzo spodobały mi się te robociki :), ale główny pomysł zrodził się dopiero po obejrzeniu filmu Moon. Bedyk- odnośnie poprawiania zobaczymy jak czas pokaże miło że się podoba :) dzięki chłopaki
Napisano 31 Marzec 201113 l Uwaga !! Uwaga !! Przypominam, iż dziś kończymy :), macie czas na ukończenie prac do jutra, do godz. 10.00. Później podpinamy sondę. Powodzenia. //Pozdr.