Hooch Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Witam. Stworzyłem w ramach ćwiczeń taki model. Przedstawia on logo tej strony: www.sourcesdk.pl Model ma dużo (1510) trisów jak na model do gry ale mogłem sobie na to pozwolić poniewarz model ten będzie występował maksymalnie raz na mapie. Tekstury to 2048x2048. Ale silnik gry sam dobiera rozdzielczość w zależności od ustawień użytkownika więc też się tym nie martwię zbytnio. Niedługo przeniosę go na silnik source (Orange Box). Ale na razie jakoś mi się to nie uśmiecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 nom tom normalke to chyba ci nikt nie ukradnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Ta plaśnięcia farby calkiem spoko wyglądają - reszta już słabo, jakbyć referencyjne zdjęcia materiałów nałożył i zostawił. Sam model też bez finezji, nie postarałeś się nawet żeby jakiś detal geometrii wypalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wycior Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 "slick" to w którym mieście działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hooch Napisano 24 Marzec 2011 Autor Share Napisano 24 Marzec 2011 "slick" to w którym mieście działa? ??? - coś przegapiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 No "Slick", ten podpis na tyle tabliczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hooch Napisano 25 Marzec 2011 Autor Share Napisano 25 Marzec 2011 No "Slick", ten podpis na tyle tabliczki... Działa w Google grafika. Lepiej go unikać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi