Napisano 6 Luty 201213 l ja sie nie gniewam i nie spinam, ciesze sie ze sie komuś podoba w takim stopniu że chce robić coś podobnego ;)
Napisano 6 Luty 201213 l Autor Pewnie, że się podoba, zresztą jak wieeeeele innych Twoich prac :) co wcale nie wyklucza, że gdzieś na Świecie jest 3246432326 podobnych :)
Napisano 6 Luty 201213 l nicponim powinieneś sobie zrobić podpis pod postami ostrzegający innych o Twoim trollingu, może byś wtedy nie musiał w każdym swoim poście o tym przypominać albo do tego nawiązywać. Na dłuższą metę będziesz miał oszczędność na czasie. A co do tego xerowania - nie róbcie paranoi. Jakby iść tym tokiem myślenia to w 95% przypadkow można do kazdego zdjecia/rysunku/wizualizacji podpiac juz jakieś istniejące podobne zdjecia/rysunki/wizualizacje i podwazyc tym samym "pomysl" twórcy.
Napisano 9 Luty 201213 l Autor A co do tego xerowania - nie róbcie paranoi. Jakby iść tym tokiem myślenia to w 95% przypadkow można do kazdego zdjecia/rysunku/wizualizacji podpiac juz jakieś istniejące podobne zdjecia/rysunki/wizualizacje i podwazyc tym samym "pomysl" twórcy. Też tak uważam, myślę, że już naprawdę sporo zostało wymyślone i ciężko niczego nie powtarzać :) Ostatnio staram się trochę inaczej podchodzić do prac, używać tekstur itd. pchać trochę życia w rysunki i tutaj taka 40 min wprawka przemalowana z jakiegoś zdjęcia. I mimo, że jakoś nie kręci mnie rysowanie postaci to muszę zacząć ćwiczyć anatomie. Tutaj początki i chyba pierwszy w życiu step by step.
Napisano 11 Luty 201213 l Autor Dzięki, ale na razie jest jeszcze za wiele błędów niestety.. Tutaj kilka szkiców kompozycyjnych, po okolo 5-10 min na każdy i portret jakiegoś pana ze zdjęcia z neta, które kiedyś tam sobie jakże nielegalnie pobrałem. Miałem dość spore problemy z odwzorowaniem kolorów co chyba widać ; By lukasz_lkz at 2012-02-11 By lukasz_lkz at 2012-02-11
Napisano 13 Luty 201213 l świetne te ostatnie prace.. ta na podstawie zdjęcia z wodą ciekawie namalowana.. portret fajny.. i kobieta źle namalowana też nie jest.. ale jako kompletny amator.. w sumie głupio mi się tu wypowiadać ;p