lisu Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 ja sie nie gniewam i nie spinam, ciesze sie ze sie komuś podoba w takim stopniu że chce robić coś podobnego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_lkz Napisano 6 Luty 2012 Autor Share Napisano 6 Luty 2012 Pewnie, że się podoba, zresztą jak wieeeeele innych Twoich prac :) co wcale nie wyklucza, że gdzieś na Świecie jest 3246432326 podobnych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 nicponim powinieneś sobie zrobić podpis pod postami ostrzegający innych o Twoim trollingu, może byś wtedy nie musiał w każdym swoim poście o tym przypominać albo do tego nawiązywać. Na dłuższą metę będziesz miał oszczędność na czasie. A co do tego xerowania - nie róbcie paranoi. Jakby iść tym tokiem myślenia to w 95% przypadkow można do kazdego zdjecia/rysunku/wizualizacji podpiac juz jakieś istniejące podobne zdjecia/rysunki/wizualizacje i podwazyc tym samym "pomysl" twórcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_lkz Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 A co do tego xerowania - nie róbcie paranoi. Jakby iść tym tokiem myślenia to w 95% przypadkow można do kazdego zdjecia/rysunku/wizualizacji podpiac juz jakieś istniejące podobne zdjecia/rysunki/wizualizacje i podwazyc tym samym "pomysl" twórcy. Też tak uważam, myślę, że już naprawdę sporo zostało wymyślone i ciężko niczego nie powtarzać :) Ostatnio staram się trochę inaczej podchodzić do prac, używać tekstur itd. pchać trochę życia w rysunki i tutaj taka 40 min wprawka przemalowana z jakiegoś zdjęcia. I mimo, że jakoś nie kręci mnie rysowanie postaci to muszę zacząć ćwiczyć anatomie. Tutaj początki i chyba pierwszy w życiu step by step. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monttsserat Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 chciałabym mieć takie początki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_lkz Napisano 11 Luty 2012 Autor Share Napisano 11 Luty 2012 Dzięki, ale na razie jest jeszcze za wiele błędów niestety.. Tutaj kilka szkiców kompozycyjnych, po okolo 5-10 min na każdy i portret jakiegoś pana ze zdjęcia z neta, które kiedyś tam sobie jakże nielegalnie pobrałem. Miałem dość spore problemy z odwzorowaniem kolorów co chyba widać ; By lukasz_lkz at 2012-02-11 By lukasz_lkz at 2012-02-11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viollethien Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 świetne te ostatnie prace.. ta na podstawie zdjęcia z wodą ciekawie namalowana.. portret fajny.. i kobieta źle namalowana też nie jest.. ale jako kompletny amator.. w sumie głupio mi się tu wypowiadać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi