adek Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 "Soul Man" to film ze stajni Blacklight Movies, którego teaser pojawił się kilka dni temu w sieci. Będzie to film przeznaczony głównie dla młodszych widzów. W internecie ma się pojawić wkrótce 8-minutowy pilot tego filmu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1708
ezils Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 Moze i technologicznie zaawansowane, ale nie wywarło na mnie wiekszego wrazenia. Poczekam na pilot.
plasti Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 nie wiem mam wrazenie ze juz na maxa koncza sie pomysly tworcom na wszystkie te filmy animowane
MaxymilianMax Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 nonono w końcu nowa fajna, ciekawa stylistyka filmów animowanych
fps Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 Będzie to film przeznaczony głównie dla młodszych widzów. Hehe, ciekawe jak młodszych. Lalo Schifrin i nawiązania do blaxploitation... chyba że za młodszą widownię uznamy 30+ :D A tak na poważnie, to fajnie, że Francuzi atakują ... jest w tej animacji coś niegrzecznego, nie-pixarowskiego. Byle tylko fabuła pociągnęła ...
Pawel Lipka Napisano 4 Kwiecień 2011 Napisano 4 Kwiecień 2011 Render żyleta..jak malunki Morbida:) plasti: daj mu szanse, w teaserze rzeczywiscie nie zawarli jakiegos watku, ktory by zanecil emocjonalnie, ale nie mogli przeciez zmarnowac takich renderow. Widac, ze ktos kumaty musial nad tym czuwac.
Plugawiciel Napisano 4 Kwiecień 2011 Napisano 4 Kwiecień 2011 0:59 -niema to jak głęboki dekolt i piersi ubabrene w krwi :)
Gość pavloo88 Napisano 4 Kwiecień 2011 Napisano 4 Kwiecień 2011 Fajne animacje, ładne efekty ale fabularnie słabe. Na mnie też wrażenia nie wywarło nic więcej poza dobrym renderem.
Sunedge Napisano 4 Kwiecień 2011 Napisano 4 Kwiecień 2011 nie bd sie wypowiadac o fabule po trailerze ;) ale fajnie to wyglada, muzyczka jest extra!
Gość i-riss Napisano 5 Kwiecień 2011 Napisano 5 Kwiecień 2011 Dość sporo przemocy, jak dla młodszych widzów......chwyci.
Luki Luki Napisano 11 Kwiecień 2011 Napisano 11 Kwiecień 2011 Przypomniałem sobie z czym mi się kojarzy główna bohaterka. Timo Maas i Kelis "help me":
Rekomendowane odpowiedzi