Napisano 3 Kwiecień 201114 l "Soul Man" to film ze stajni Blacklight Movies, którego teaser pojawił się kilka dni temu w sieci. Będzie to film przeznaczony głównie dla młodszych widzów. W internecie ma się pojawić wkrótce 8-minutowy pilot tego filmu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1708
Napisano 3 Kwiecień 201114 l Moze i technologicznie zaawansowane, ale nie wywarło na mnie wiekszego wrazenia. Poczekam na pilot.
Napisano 3 Kwiecień 201114 l nie wiem mam wrazenie ze juz na maxa koncza sie pomysly tworcom na wszystkie te filmy animowane
Napisano 3 Kwiecień 201114 l Będzie to film przeznaczony głównie dla młodszych widzów. Hehe, ciekawe jak młodszych. Lalo Schifrin i nawiązania do blaxploitation... chyba że za młodszą widownię uznamy 30+ :D A tak na poważnie, to fajnie, że Francuzi atakują ... jest w tej animacji coś niegrzecznego, nie-pixarowskiego. Byle tylko fabuła pociągnęła ...
Napisano 4 Kwiecień 201114 l Render żyleta..jak malunki Morbida:) plasti: daj mu szanse, w teaserze rzeczywiscie nie zawarli jakiegos watku, ktory by zanecil emocjonalnie, ale nie mogli przeciez zmarnowac takich renderow. Widac, ze ktos kumaty musial nad tym czuwac.
Napisano 4 Kwiecień 201114 l Fajne animacje, ładne efekty ale fabularnie słabe. Na mnie też wrażenia nie wywarło nic więcej poza dobrym renderem.
Napisano 4 Kwiecień 201114 l nie bd sie wypowiadac o fabule po trailerze ;) ale fajnie to wyglada, muzyczka jest extra!
Napisano 11 Kwiecień 201114 l Przypomniałem sobie z czym mi się kojarzy główna bohaterka. Timo Maas i Kelis "help me":