pkowal1982 Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Witam Udało mi się skończyć drugi odcinek świnek. Przy okazji stworzyłem im stronę. Oprócz oglądania na stronie można sprawdzić czy zgadło się tytuł filmu. Wszelkie komentarze dotyczące strony jak i odcinków mile widziane. swiniewkinie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkowal1982 Napisano 22 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Wrzuciłem kolejne dwa odcinki, jeden z nich to Życzenia Wielkanocne. Miłego oglądania i udanych świąt. :) Wszystko jest jak zwykle tu: swiniewkinie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 No mi na przykład strona nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 A mnie na przyklad tez nie dziala.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkowal1982 Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Moze z hostingiem cos bylo nie tak? Teraz akurat dziala i mam nadzieje, ze nie przestanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkowal1982 Napisano 9 Maj 2011 Autor Share Napisano 9 Maj 2011 Z lekkim poślizgiem wrzuciłem dzisiaj kolejny odcinek. Mam nadzieję sly, że zgadywanie zajmie Ci choć raz więcej niż 30 sekund. W ogóle czuję, że po tym odcinku moge już strzelać wizki stadionów. :P Jak zwykle całość tu: swiniewkinie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi