SWOMA Napisano 14 Luty 2003 Share Napisano 14 Luty 2003 Moja najnowsza postac low poly. Widze ze forum ma nowy wyglad :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 15 Luty 2003 Share Napisano 15 Luty 2003 Bardzo fajny model! A ile ma ścianeczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 15 Luty 2003 Share Napisano 15 Luty 2003 Podoba mi sie, ma tylko 1 buga - teksture skory, tak pozatym cooool:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 15 Luty 2003 Share Napisano 15 Luty 2003 Gotham - 3102 trojkaty - jest napisane na dole... ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 16 Luty 2003 Share Napisano 16 Luty 2003 Domyślałem się.... Ale ten obrazek ładuje mi się do 2/3.... I ani piksela więcej :\\. A próbowałem na różne sposoby..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 najlepsza pracka low poly jaką widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynio Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 pracka świetna ... nie ma się czego czepić ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Super !! Jak mozesz to zarzuc rendera bez texturek ... Aha ... przeciez to nie WIP :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Bardzo dobry model. Szczególnie jeśli to low poly. Gratuluje. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Aha, i jeszcze jedno. Temat jest chyba niezgodny z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 pracka fajna ale tekstura twarzy jakaś dziwna i wydaje mi sie że szyje ma troche za krótką... poza tym git. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 i jeszcze jedno rzuciło mi sie w oczy... mianowicie jak na taka postawna posture to klate ma chyba za płaska... SALVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Khem.... Ten topick umarł rok i miesiąc temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 LOL Zombo master sie obudził i ... posypało sie ... Imo to nie ja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Faktycznie. Zombo master chyba zaczął odgrzebywać stare prace. |_()|_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Powiem więcej... Owy swoma, to nasz niedawny artysta lowpoly: \"General Straw\"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 zgadza sie jak dobra pracka to trzeba odgrzebywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 piekne brawo cudna praca szkoda ze malo mkomentarzy ma taka swietna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gollum Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Świetne, powalające tekstury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi