Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wchodźcie i podziwwiajcie:D

http://www.tokyoplastic.com

Dal mnie to najlepsza strona jaka w życiu widziałem - czysta, przejrzysta, zabawna i w ogóle mnóstwo elementów typowych dla japońskich twórców - koniecznie ogladajcie z włączonymi głośnikami:D

pozdr

giorgione

[Wyedytowany dnia 17-6-2004 > giorgione]

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 21,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Stare, ale jare:) Niezla schiza.

Imho lepsze jest neostream.com

Glosniki na cala pare i trzymajcie sie foteli :P

[Wyedytowany dnia 17-6-2004 > dr Ug]

Napisano

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo rzesz Ty dr Ug :O:O:O:O:O:O:O

super extra bajer wypas niesamowite :O a ja chcialem napisac ze www.terminator3.com jest fajnym flashem :P

skills zdecydowanie najciekawsza animacja ale i tak calosc jest niesamowita :) takich inspiracji wiecej Nam trzeba :D

Napisano

tokyoplastic rewela!! Widzialem kiedys drum machine w jakims konkursie, ale calej strony nie.

neostream.com trzymam od dawna na dysku, ale jednak w porownaniu z subtelnym tokyoplastic troche za bardzo \"daje po oczach\".. i uszach. Szkoda, ze nie da sie wylaczyc dzwieku na chwile.

Napisano

Zawsze jak chcialem nadrobic zaleglosci to strona nie dzialala ;)

A tak serio, to moze szepnij dr Ug komu trzeba, zeby wlaczyli co trzeba.. jesli wiesz co mam na mysli.. pssst.. :)

Napisano

sorki za OT, ale co właściwie się dzieje z FR? no i co się dzieje z forum3d?

Napisano

FR przechodzi operacje plastyczna, a forum3d ma sie swietnie. Pewnie masz problem z DNSem :)

Napisano

Widzialem ten sajt, ale nie zaglebialem sie az tak. Rewelacja.

Jak zapisac swfa?

A;bo wygrzebac z tempa, albo uzyc wtyczki MyIE2 do zapisywania swfow ;)